Doorlopend krediet

Leen direct geld bij Lenen met Advies

 

Als je zelf op zoek moet gaan naar alle leningverstrekkers en overal apart een vrijblijvende offerte moet gaan aanvragen ben je wel even zoet. Om dit te voorkomen kun je hierboven bij Lenen met Advies je gegevens invullen en aangeven hoeveel geld je wilt lenen. Het maakt niet uit of het hierbij gaat om doorlopende kredieten of om persoonlijke leningen, want beiden leningen kunnen je worden aangeboden.

Op basis hiervan gaat Lenen met Advies op zoek naar een leningverstrekker die tegen een lage rente kan voorzien in jouw behoeften. Na het invullen van je gegevens zal Lenen met Advies contact met je opnemen over de mogelijkheden. Het contact is geheel vrijblijvend en is nergens bindend. Je kunt rustig de mogelijkheden bekijken en later pas besluiten of je hierop ingaat ja of nee.

Tegenwoordig is het niet makkelijk meer om een lening te krijgen bij een bank. Laat staan een doorlopend krediet. Banken willen vrijwel geen risico’s lopen omdat ze in het verleden veelal te veel hebben uitgeleend. Mensen met schulden kunnen het niet altijd meer opbrengen. Deze risico’s proberen banken nu zoveel mogelijk te vermijden. Mensen met een doorlopend krediet doen er goed aan om eens te kijken wat nu precies de rentestanden zijn van de opgenomen gelden. De rente zijn bij veel Nederlandse maar ook buitenlandse banken enorm gedaald. Hoewel de Nederlandse banken nog lager zouden kunnen met de rente is dit niet het geval. Daarom zijn veel mensen die een krediet willen bij een bank geneigd om naar een buitenlandse bank te gaan. Ga maar eens na. Als je nu een doorlopend krediet afsluit betaal je tegenwoordig zo’n 3 tot 5 procent. Wanneer je je geld parkeert op een spaarrekening dan moet je al blij zijn dat de rente 1,5 procent is. Een doorlopend krediet kan erg handig zijn wanneer je geld nodig bent voordat je loon is gestort. Tijdelijk iets voorfinancieren is dus ook mogelijk hiermee maar let goed op dat je niet teveel opneemt waardoor je dieper in het rood komt te staan. Immers, hoe meer je opneemt hoe meer rente je betaalt over de betreffende lening. Zorg ervoor dat je doorlopend krediet niet te hoog oploopt en ga verstandig met je geld om.